Return to ads
All categories
Community
Community News
Celebrity News
Amzn

Amzn

Posted by
Posting ads for 49 years
Welkom! Blijf op de hoogte en abonneer je op de RSS feed.

Of schrijf je in op de gratis e-mailnieuwsbrief.We kennen Amazon.com niet als een bedrijf dat grif de portemonnee trekt om andere internetbedrijven over te nemen.

Yahoo bewijst dat zo'n lappendekenstrategie niet garant staat voor succes, maar dat terzijde.

Gisterenavond verraste Amazon de markt daarom toen het bekend maakte Zappos.com over te nemen.

Overnamebedrag: richting de 880 miljoen dollar (obv sluiting koers AMZN) aandelenruil en 40 miljoen dollar in contanten voor het personeel.Emerce schrijft (geïllustreerd met video's): "(…) Daarmee krijgt Amazon een stevige marktpositie in de online handel van kleding.

Zappos werd in de afgelopen 10 jaar bekend als verkoper van schoenen, maar het heeft inmiddels ook items als sierraden, kleding, koffers en horloges in de schappen liggen.De transactie geschiedt via een aandelenruil en een kleine cashcomponent.

Amazon betaalt, gezien de slotkoers gisteren, tegen de 920 miljoen dollar voor Zappos.Amazon.com pleegde in de 14 jaar van zijn bestaan amper grote overnames.

De overnames díe het pleegde, waren kleinere instrumentele acquisities.

(…)" Videobrief van Jeff Bezos aan de medewerkers van Zappos: This entry was posted on Thursday, July 23rd, 2009 at 08:55 and is filed under Internationaal, Juridisch, Webwinkel.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.http://dekoopman.net/2009/07/23/amazoncom-koopt-zapposcom-voor-1-miljard/
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff