Return to ads
All categories
Shar Jackson

Shar Jackson

Posted by
Posting ads for 49 years
photo credit: Hot Rod HomepageWe schreven al eerder dat Britneys ex-man niet zo op de lijn lette.Nou zijn we zelf ook niet zo'n fan van size zero, maar de huidige omvang van Kevin Federline slaat werkelijk alles.Na maandenlang met zijn ex op tour te zijn geweest om op hun twee kinderen te passen, is Federline weer terug in de Verenigde Staten.Hoewel de pers de afgelopen periode veelvuldig over zijn gezonde uiterlijk heeft bericht, is het voor veel Amerikanen toch een schok om te zien hoe dik de voormalig danser in de tussentijd is geworden.De ooit zo superdunne Federline torst nu een indrukwekkende buik met zich mee, evenals een onderkinnetje of drie.

Dat het buitenlandse eten hem goed heeft gesmaakt, moge duidelijk zijn.Kevins eerste ex-vrouw Shar Jackson neemt het niettemin voor hem op: ‘Het is zijn vaderschapskilo's! Als je een fulltime-ouder bent kun je niet de hele tijd met jezelf bezig zijn.

Als een paar kilo's extra je enige probleem is, dan heb je geen slecht leven!'Klik hier voor de foto's.Lees ook:Britney Spears: sexyer dan ooit Lees ook:Lisa Marie Presley ‘gebroken' door Michaels dood Lees ook:Britney zet Kevin Federline op dieet Lees ook:Tim Akkerman krijgt een zoontje Lees ook:Lindsay Lohans zwembadfeestje (foto's)Heb jij Celeb.Blog nog steeds niet toegevoegd aan je Google homepage of Reader? Klik hier!

http://celeb.blog.nl/televisie/amerika/2009/07/28/keven-federline-van-hunk-naar-chunk-fotos
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff