Return to ads
All categories
Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman

Posted by
Posting ads for 49 years
The Boat That Rocked in première Maandag 6 april vond in het Amsterdamse Tuschinski-theater de galapremière plaats van de film 'The Boat That Rocked', de nieuwe film van de onder meer van 'Love Actually' bekende B...Sterrenpremière op 6 april Op 6 april a.s.

zal het Amsterdamse Pathé Tuschinski Theater het decor zijn van de galapremière van de muzikale comedy 'The Boat that Rocked'.

Hierbij zullen enkele sterren, waaron...Batman-geruchten Depp en Jolie onzin Met het succes van 'The Dark Knight' (inmiddels ligt de wereldwijde opbrengst rond de $400 miljoen) is het tamelijk voorspelbaar dat Jan en alleman druk gaat speculeren wie de "vil...Juno wint Spirit-Awards De komedie 'Juno' is zaterdag 23 februari in de prijzen gevallen bij de Spirit Awards.

Dit is een Awardsuitreiking speciaal voor 'Indie-films', onafhankelijk gemaakte films die bu...Connelly en Hoffman spelen Shakespeare Jennifer Connelly en Philip Seymour Hoffman gaan in een filmversie van 'Macbeth' spelen, Shakespeare's toneelstuk over een generaal die zijn koning doodt om aan de macht te komen e...http://film.ziggo.nl/crew.asp?id=1047
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff