Return to ads
All categories
Nadya Suleman

Nadya Suleman

Posted by
Posting ads for 49 years
Eyeworks biedt kinderen achtling 250 dollar per dag (Novum/AP) - Eyeworks biedt de veertien kinderen van Nadya Suleman per persoon 250 dollar, oftewel zo'n 175 euro, per draaidag voor hun aandeel in een nieuwe realityserie.

Dat blijkt uit rechtbankdocumenten.

Suleman, die in januari beviel van een achtling, en haar veertien kinderen worden voor de show een aantal dagen per jaar gefilmd.

De rechtbank moet het contract nog wel goedkeuren.printstuur artikel doorDe kinderen krijgen het eerste jaar van Eyeworks, het productiebedrijf van Reinout Oerlemans, gezamenlijk 125 duizend dollar, bijna negentigduizend euro.

Hiervoor moeten ze 36 dagen in dat jaar camera's om zich heen dulden.

Het tweede jaar kent vooralsnog 21 draaidagen, waarvoor de kinderen samen 75 duizend dollar vangen en het derde jaar worden ze veertien dagen met camera's gevolgd voor een totaalbedrag van vijftigduizend dollar.Komen er meer draaidagen, dan krijgen de veertien per dag per persoon 250 dollar extra.

Een deel van het geld wordt gestort in een fonds waar de kinderen pas bij kunnen als ze 18 zijn of als ze helemaal op eigen benen staan.

De opnamen gaan op 1 september van start.

Suleman's advocaat liet eind mei al aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly weten dat de contracten waren getekend.

"Een van de draaidagen zou op de eerste verjaardag van de achtling kunnen zijn", lichtte de advocaat destijds toe.

Eyeworks was destijds niet bereikbaar voor commentaar.Geruchten dat Eyeworks een documentaire over Suleman gaat maken, deden op dat moment al de ronde.

In april zei Suleman, die door de media 'octomom' gedoopt is, dat haar kinderen tot hun achttiende zullen worden gevolgd door camera's.

Eyeworks wilde dat bericht niet bevestigen, maar gaf aan in onderhandeling te zijn met Suleman.Over de achtling ontstond direct na de geboorte commotie, en niet alleen omdat een achtling zo'n zeldzaam verschijnsel is.

De moeder bleek al zes kinderen te hebben, gescheiden te zijn en geen baan te hebben.

Bovendien woonde Suleman bij haar moeder.

Alle veertien kinderen zijn geboren na een ivf-behandeling.http://www.trouw.nl/cultuur/film/article2824370.ece/Eyeworks_biedt_kinderen_achtling_250_dollar_per_dag.html
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff