Return to ads
All categories
Loopt

Loopt

Posted by
Posting ads for 49 years
wo 29 jul 2009, 13:00 | 1 reactie Realitysoap voor Nady Suleman Loopt Octomum binnen dankzij haar kinderen? AMSTERDAM�-� De Nederlandse televisie producent Reinout Oerlemans maakte deze week bekend dat hij met zijn bedrijf Eyeworks een realityserie over de Nadya 'Octomum' Suleman gaat maken.

De opnamens zijn inmiddels begonnen.

Achtling Nadya Suleman, beter bekend onder de naam Octomum, schonk vorig jaar het leven aan een achtling.

Zij had op dat moment al zes kinderen.

De 33-jarige vaart er wel bij sinds ze wereldnieuws werd door de geboorte van haar jongste kroost.

Zo heeft ze onder meer gratis een groep nanny's tot haar beschikking en kreeg ze een kast van een huis cadeau van televisiepersoonlijkheid Dr.

Phil.

Ook houdt ze voor veel geld een weblog bij voor de roddelwebsite RadarOnline.

En nu komt er dus ook nog een realitysoap.

Belastingbetaler De moeder van 14 kinderen kreeg na een aanvankelijk positieve benadering, erg veel kritiek in de pers.

Ook de Amerikaanse bevolking had snel haar buik vol van het in hun ogen onverantwoordelijk gedrag van Suleman, die de staat miljoenen, en dus de belastingbetaler, miljoenen gekost zou hebben.

De opnamens voor de realityshow zijn al begonnen.

FotoshootsEyeworks gaat de kinderen zes keer per jaar, tot hun 18e verjaardag, filmen.

Een Amerikaanse rechter heeft inmiddels een advocaat aangesteld die gaat waken over al dat geld dat de octomum verdiend dankzij het 'uitbuiten' van haar kinderen met televisiewerk, fotoshoots en andere betaalde activiteiten.

Mag een vrouw zoveel kinderen krijgen als zij wil? Is het normaal om over de rug van je kinderen te gaan cashen? Praat met ons mee!�Reageer ��Mail � � ��Print ���Vrouw Nieuwsbrief Plaats op:�� ��Hyves �� ��eKudos �� ��MSN �� ��Delicious �� HUISREGELSVoor reageren op artikelen bij telegraaf.nl en haar subsites gelden huisregels.

Klik hier om die regels te lezen.Ik denk dat sommige mensen tegen zichzelf beschermd moeten worden en dat is hier duidelijk niet gedaan.

Als ze het geld wat ze nu krijgt zelf opmaakt, is het te erg voor woorden, maar als ze (bijna) alles wegzet voor de toekomst van haar kinderen, denk ik wel dat ze daar goed aan doet.

Ze moeten toch allemaal eten, nieuwe kleren en naar school en iedere moeder wil haar kinderen alles kunnen geven.jojo, utrecht�|�13:22 | 29.07.09

http://www.telegraaf.nl/vrouw/psyche_relatie/4502345/__Loopt_Octomum_binnen_dankzij_haar_kinderen___.html
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff