Return to ads
All categories
Limo.md +373 799 888 79 - Limuzinele Care Asigura Siguranta, Confortul, Luxul Si Fidelitatea

Limo.md +373 799 888 79 - Limuzinele Care Asigura Siguranta, Confortul, Luxul Si Fidelitatea

Posted by mdrent
Posting ads for 7 years

Foarte putini ar dori, chiar nimeni, sa-si celebreze nunta intr-o limuzina uzata si condusa negljent.

LIMO.MD +373 799 888 79 mentine toate masinile la un nivel inalt de ingrijire; acestea sunt dotate cu aer conditionat, bar, audio şi video de ultima generatie. O regula a LIMO.MD +373 799 888 79 ar fi de a lucra în aşa fel încât clientul sa fie mulţumit că a inchiriat o masina anume de la noi.


LIMO.MD +373 799 888 79 prezinta o diversitate de masini pentru nunta dumneavoastra care, cu siguranta, satisface cerintele evenimentului. Poate fi o limuzina clasica sau retro. Aceasta din urmă, de altfel, este foarte populara printre oamenii creativi, tineri, care renunta la classic si care iubesc sa atraga atenţia prin rafinament si sofisticare.

Astăzi nu mai este o surpriză ca in fruntea unui cortegiu de nunta sa nu mai mearga doar o masina cu o papusa pe capota,ci o limuzină de lux de culoare albă. Foarte populara devine si optiunea a mai multor limuzine chiar. Într-adevăr, în această zi merită o atenţie specială nu numai mirele şi mireasa, dar şi părinţii lor. Mireasa nu mai trebuie sa-si faca griji pentru rochia superba din cauza îngustimii salonului. Mirele, de asemenea, simte puterea de a muta muntii, ca să nu-si dezamageasca iubita. Asadar, limuzina este primul pas spre o viaţă prosperă, la cele mai înalte standarde.

Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff