Return to ads
All categories
James Albright

James Albright

Posted by
Posting ads for 49 years
Erotische tapes Madonna geveild (Novum/AP) - Liefdesbrieven en erotische voicemailberichten voor de toenmalige vriend van Madonna gaan onder de hamer tijdens een veiling in New York.

Ook een contract van de ster en een witte kanten bustier die ze droeg tijdens haar 'Like a virgin'- toer zijn te koop.

printstuur artikel doorDe persoonlijke spullen van de Material Girl worden op 5 augustus geveild, samen met vijfhonderd andere spullen van verschillende grote beroemdheden.

Al het materiaal van de legendes wordt aangeboden op gottahaverockandroll.com.De liefdesbrieven, die klaarliggen voor de hoogste bieder, heeft de zangeres tussen 1992 en 1994 geschreven aan haar toenmalige vriend James James Albright.

Het minimumbod voor deze intieme brieven is ruim veertienhonderd euro.

Het startbedrag van de erotisch getinte voicemailberichten die ze insprak voor haar liefje ligt op circa achttienduizend euro.

De geschatte waarde van deze tapes ligt op ruim achtentwintigduizend euro.

Fans kunnen niet alleen hun hart ophalen met spullen van Madonna, er kan ook worden geboden op een jasje van legende Jimi Hendrix en de glanzende leren laarzen waar Elvis Presley in heeft opgetreden.

De voorwerpen komen van honderdvijftig verschillende adressen van voornamelijk fervente verzamelaars.http://www.trouw.nl/cultuur/film/article2825984.ece/Erotische_tapes_Madonna_geveild.html
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff