Return to ads
All categories
Into The Blue

Into The Blue

Posted by
Posting ads for 49 years
photo credit: SouthFloridaBeachPhotosMet de zomer in het land is het tijd voor wat warme plaatjes.Talloze actrices hebben al in badkleding over het witte doek gehuppeld.Maar wie deed dat het meest bevallig?De Huffington Post heeft een overzicht gemaakt van historische badpakmomenten.Sommige van deze beelden zullen de internetter nog vers in het geheugen liggen (Jessica Alba in Into the Blue).

Andere scènes zijn al bijna uit ons geheugen gewist (Brigitte Bardot in And God Created Woman).Toch zijn alle gekozen momenten de moeite van het bekijken waard.

Al was het alleen maar om nog één keer Ursula Andress in Dr.

No te zien.Klik hier voor het volledige overzicht en stem op jouw favoriete badpakmoment.Voor de liefhebbers van mannelijk schoon is hier de herenversie te zien.Lees ook:Lady GaGa helemaal naakt (foto) Lees ook:Onder de douche met Yolanthe en Arie Lees ook:Herinner je 'Zombie' nog? Lees ook:Michael Jacksons gedenkboek online (foto's) Lees ook:Dé foto van Michael Jacksons halve oorHeb jij Celeb.Blog nog steeds niet toegevoegd aan je Google homepage of Reader? Klik hier!

http://celeb.blog.nl/televisie/amerika/2009/07/13/badkleding-in-films-welke-beroemdheid-is-het-mooist
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff