Return to ads
All categories
Glitter Girl

Glitter Girl

Posted by
Posting ads for 49 years
photo credit: a adamantDe 25-jarige Alexis Cohen deed twee keer auditie voor American Idol.Zaterdagochtend werd een auto-ongeluk haar fataal.De politie spreekt van een moord.Cohen werd na de aanrijding door de automobilist zwaar gewond achtergelaten op een straat in Seaside Heights, New Jersey.Daar werd ze rond vier uur gevonden door twee voorbijgangers die 911 belden.

Een ambulance bracht haar vervolgens naar het ziekenhuis, waar ze twee uur later overleed.Politiechef Michael Mohel heeft tegenover de pers verklaard dat Alexis is gestorven aan de verwondingen aan haar borst, hoofd en buik.

Hij liet verder weten dat de politie de kwestie vanwege de hit-and-run als een moordzaak beschouwt.Cohen brak begin 2008 door bij het grote publiek nadat ze auditie deed voor de zevende editie van American Idol.

Ze was overtuigd van haar eigen talent.

De 25-jarige blondine vergeleek haar stem zelfs met die van Janis Joplin.De jury van het programma was echter minder onder de indruk van haar capaciteiten.

Simon Cowell, Paula Abdul en Randy Jackson stuurden haar dan ook unaniem weg.

De video van de tirade die Alexis vervolgens tegen de juryleden afstak, werd een hit op YouTube.Kijk hier naar een video van de auditie:Cohens bijnaam luidde sindsdien ‘Glitter Girl’, vanwege haar excentrieke make-up.

Aan het einde van 2008 deed ze opnieuw auditie voor American Idol, weer zonder succes.

De organisatie zou haar er begin dit jaar van hebben weerhouden een derde poging te doen.Na haar Idol-debacle zag Alexis voor zichzelf een nieuwe carrière als stand-up comedian weggelegd.

De dag voor haar dood poste ze nog een video van een act op haar weblog.Over de doden niets dan goeds, maar iedereen zal het er over eens zijn dat Alexis ook hier weinig talent voor bezat.Lees ook:Woody Allen schikt zaak met American Apparel Lees ook:Tien redenen om naar Brüno te gaan Lees ook:Susan Boyle naar kliniek na inzinking Lees ook:Eminem verlaat MTV Movie Awards na 'schootlanding' Lees ook:Michael Jacksons laatste repetitie (video)Heb jij Celeb.Blog nog steeds niet toegevoegd aan je Google homepage of Reader? Klik hier!

http://celeb.blog.nl/televisie/2009/07/26/american-idol-kandidaat-vermoord
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff