Return to ads
All categories
Dj Damage Rocks Europe

Dj Damage Rocks Europe

Posted by
Posting ads for 51 years
Dj Damage - Amsterdam - Hotel Arena - Dance & Recruitment Event

Dj Damage - One of Australia's Best Dj's (DANCE - Awards -Award Winning Dj)

Dj Damage show off his shit in Europe. Dj Damage aka DAMAGE rocked Amsterdam in November with his everlasting wicked set of pure DAMAGE.

Miss next years event and miss 'Life itself'

Damage we miss you..... please return soon, and stay hard.

........................

Op donderdag 22 november 2007 wordt in Hotel Arena te Amsterdam het 1st Recruitment Industry Dance Event georganiseerd. Een party voor alle betrokkenen in de recruitment branche, waaronder kandidaten, recruiters & managers. Dit nieuwe initiatief is bedoeld voor het aantrekken van nieuwe medewerkers en het uitbreiden van het netwerk. Een unieke cross-over tussen Dance & Recruitment voor ruim 800 deelnemers. De kaartverkoop is deze week gestart!

Achtergrond
Het vakgebied Recruitment ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Het aantal vacatures stijgt en het aantal hoogopgeleide kandidaten is schaars. Dit vraagt om een nieuw event waarbij iedereen elkaar kan ontmoeten in een sfeer die bij deze branche past! Jong, enthousiast, nieuw en uniek.

Waarom?
Netwerk, kandidaten, jobs, recruiters en dance. Een avond stappen en een contact overhouden die je carrière een boost geeft. Vooral hoogopgeleiden zien werk en privé steeds vaker in elkaar overgaan. Juist voor hen is dit event een uniek platform. Recruiters ontmoeten hier nieuw netwerk en managers spreken juist nieuwe werving en selectie specialisten die voor hen op zoek kunnen gaan naar versterking.

Programma
Headliner is DJ Damage, Australia’s Nr1 Club DJ. Groot in Down Under en klaar om de wereld te veroveren. Zijn eerste optreden in Nederland. Ook DJ Marnix, recent nog op Mysteryland, geeft acte de presence. Verder top 80/90 acts en nog veel meer.

Organisatie & Sponsors
Organisatie is in handen van RAVE-cruitment, Recruiting HBO/WO People. Sponsoren zijn Intermediair.nl, Randstad Search & Selection, Compagnon, MrTed & Nationale Vacaturebank. Inkomsten komen deels ten goede aan Dance4Life!
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff