Return to ads
All categories
Cadouri Bucuresti

Cadouri Bucuresti

Posted by Cadouri
Posting ads for 9 years

Cadouri Bucuresti de la www.cadourimania.ro

Magazinul nostru online are acum un fratior in Bucuresti, un magazin offline la adresa urmatoare:

Str. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 15, sector 1, Dorobanti

Puteti sa comandati online si sa ridicati produsele de la magazin sau sa veniti direct pentru a alege cadourile dorite.

In magazinul nostru din Dorobanti locatie aici: http://www.cadourimania.ro/contact,2.html veti gasi integralitatea produselor prezentate pe site. Dar nu numai atat.

Veti gasi deasemnea:

- O gama larga de produse hand made, unicate, realizate de artisti plastici. Casa WAGNER

- Cosmetice ecologice Chris Farrell - Germania - al caror principiu este "Eficien?? f?r? agresarea pielii în mod inutil”.

- Bijuterii lucrate manual. Nu producem modele de serie ci respectam dorinta fiecarei femei de a fi speciala si unica.

- Lenjerie intima sofisticata, sexy pentru femeile care isi cunosc valoarea si pentru care rafinamentul, calitatea si bunul gust sunt armele seductiei. Colectia Verdissima - Italia.

- Din tot acest context nu putea sa lipseasca creatia vestimentara pentru a va asigura confortul si placerea de a fi in centrul atentiei. Inspirati de personalitatea dvs., designerii nostri isi dau frau liber creativitatii, cu materiale deosebite si de calitate respectand tendintele.

- Si daca mergeti la un eveniment, tot la noi puteti gasi si aranjamente floraledeosebite realizate de designer al Scolii Olandeze de Design Floral. Cu siguranta veti impresiona cu un aranjament floral conceput cu multa creativitate.

Pe langa toate acestea, spatiul din Dorobanti este conceput pentru a fi un café boutique. Deocamdata cafeneaua este in curs de amenajare. Dar aceasta nu ne va impiedica sa va oferim o cafea de binevenit !

Online sau offline va asteptam cu deosebita placere !

www.cadourimania.ro cadouri, cadouri online, cadouri Bucuresti, magazin cadouri Bucuresti, cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, cadouri de craciun, cadouri de afaceri, cadouri de sarbatori si multe alte idei de cadouri

Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff