Return to ads
All categories
Brian Johnson

Brian Johnson

Posted by
Posting ads for 49 years
Bijna tweeënzestig en nog zo energiek op het podium.

Brian Johnson van AC/DC scheen er geen genoeg van te kunnen krijgen.Toch denkt de frontman van de Australische hard rock band er over na de huidige 'Black Ice' wereldtour zijn activiteiten neer te leggen.

Dat zegt hij in een interview met 'Classic Rock Magazine'.Niet dat de Engelsman het niet meer naar zijn zin heeft; "Ik geniet ervan in deze band te zitten", zegt hij.

"Het ligt niet aan mij maar aan m'n leeftijd." Johnson is namelijk iets ouder dan zijn bandgenoten die hem overigens niet graag zien vertrekken.

Maar de zanger wil voorkomen dat hij in de toekomst eventueel gezien gaat worden als het 'arme oudje' dat door zijn maten op sleeptouw moet worden genomen.

Hij geeft daarbij wel aan dat hij zich momenteel nog in topvorm voelt en dat hij volop geniet van ieder optreden.Brian Johnson trad toe tot AC/DC in 1980 na de dood van zijn voorganger Bon Scott.

Voor oktober dit jaar staat de release van zijn autobiografie 'Rockers and Rollers' gepland.http://www.damusic.be/telex/2009-07-25-nakend-pensioen-voor-acdc-frontman
Reply to this ad
Recently viewed ads
Saved ads
Please log in to browse your saved adverts or sign up if you don't have an account yet.
Popular Stuff